yurada 125x125
06_03_slapen_relaxen_125x125
mesetoiles 125x125
bulbby 120x600

Buggy's

De buggy is de opvolger van de kinderwagen als je kindje zelfstandig kan zitten. Een buggy is lichter en compacter, waardoor hij makkelijker is mee te nemen in de auto, het openbaar vervoer of zelfs op de fiets.

Er zijn verschillende typen buggy's. Welk type het meest geschikt is hangt af van de situatie en de eisen die aan de buggy gesteld worden. Moet hij compact zijn of juist veel comfort bieden. Ook is de leeftijd van je kind en het beschikbare budget belangrijk bij de keuze van het type buggy. Het is het verstandigst om je per situatie goed voor te laten lichten in een winkel.

Tips voor de aanschaf van een Buggy

Een aantal tips waar u op kunt letten bij het aanschaffen van een buggy:

  • Is de buggy op comfortabele hoogte en goed te duwen?
  • Let op het gewicht van de buggy wanneer hij vaak moet worden meegenomen op de fiets, of wanneer u de buggy vaak mee de trap op moet nemen.
  • Heeft de buggy de gewenste extra’s die het gebruiksgemak en comfort voor u en uw kind kunnen vergroten? Denk hierbij aan een verstelbare rugleuning, de aanwezigheid van een riem/gordel, een regenhoes of zonnescherm, vering voor wanneer u vaak over keitjes of oneffen wegdek loopt, of een boodschappennetje.
  • Kijk welk model goed beoordeeld is op verschillende websites, en over welke merken vaak gesproken wordt. U hoort niet voor niks vaak verhalen over de Quinny Zapp, Stokke Xplory en Maclaren Quest.