yurada 125x125
06_03_slapen_relaxen_125x125
mesetoiles 125x125
bulbby 120x600

Oilily het merk van toen, lijkt weer terug - 20 december 2011

De moeders van nu zijn opgegroeid met de vrolijke kleuren van Oilily. Oilily het Nederlandse merk met oog voor detail en kwaliteit lijkt weer terug. Oilily opgericht in de jaren 60 van de vorige eeuw, was in de jaren 80 en begin jaren 90 erg populair. Vooral meisjes droegen graag de vrolijke Oilily kleding. Daarna had Oilily het zwaar. De oprichters van het modemerk verkochten het, kochten het weer terug.

Lees meer » 

Vrouwen en kinderen eerst bij Halvegaartjes.nl - 31 januari 2011

Baby- en kinderkleding met een grapje

Heb jij Halvegaartjes al ontdekt? Deze webwinkel verkoopt grappige baby- en kinderkleding. Halvegaartjes onderscheidt zich door creatieve woord- en beeldgrappen op shirts, rompertjes en andere kinderkleding te drukken. Er is keuze uit een breed assortiment met veel verschillende ontwerpen. Deze worden gemaakt door getalenteerde ontwerpers en illustratoren. Bijzonder is de mogelijkheid om je eigen shirt te ontwerpen met de speciale t-shirtdesigner, bijvoorbeeld een tekening gemaakt door je eigen kind.

Lees meer » 

Spelen en leren in comfortabele lego wear kinderkleding! - 31 januari 2010

Kleed je kids in hun favoriete speelgoed! LEGO wear is de kledinglijn van het bekende kinderspeelgoed LEGO en wordt in Nederland en België alléén door BRICKWEAR.NL verkocht.

Vanaf vrijdag 5 februari 2010 leveren ze de pre spring collectie uit. Tevens gaat vrijdag 5 februari onze outlet afdeling open met vorige collecties tegen bodemprijzen!

Bezoek de website